Foring.

Foring av valpen.

Små valper bør få mat 3 ganger pr dag. Server foret til ca samme klokkeslett. Sett frem maten til valpen og la den stå fremme i 10 til 15 min , før du tar den vekk. Ikke la maten stå fremme slik at hunden kan gå og spise litt nå og da. Det gir hunden mindre matlyst eller det kan resultere i at du får en hund som blir overvektig, om den hele tiden har tilgang på mat.  Vi rydder også bort frokosten etter at vi er ferdig med å spise. Hunden vil fort lære seg at det gjelder å spise maten når den blir servert.
Hvis valpen spiser litt mindre en dag, så fall ikke for fristelsen med å tilføre foret noe ekstra godt. Da vil valpen fort foretrekke leverpostei og kjøttkaker foran det foret som den egentlig skal ha. Det er viktig at valpen får i seg valpeforet, for at den skal få i seg de næringstoffene som den trenger mens den vokser.  Hunder vil spise når de blir sultne nok ;O)
Hvis man ønsker å fore på noe annet enn det foret som oppdretter har sendt med, så er det viktig og gjøre overganegen myk, med at du blander litt av det nye foret med det foret som valpen er vant til å spise litt etter litt.
Husk at hunden skal alltid ha tilgang på rent vann.
Hunder må ikke få sjokolade, druer eller rosiner, det er svært farlig!!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.06 | 12:26

Hei Anita.
Ta gjerne kontakt med meg på mail kenneloxzar@gmail.com eller ring meg på 45219249.

Mvh Nina Østli.

...
17.06 | 18:01

Hei vi ønsker oss en Yorkshire tispe. Vi har ei tispe på 7 år og Vi elsker rasen. Vi har gått blodspor, spesialsøk og har den med på ski. Håper du kan vurdere

...
14.03 | 22:45

Vil gjerne ha en guttevalp. Har hatt samme rase før og er godt vandt med hund og andre dyr.

...
20.10 | 17:50

Hei lurte på om dere har noen yourk terrier som trenger forvert? Mvh monica olsen.

...
Du liker denne siden