Den første natten i nytt hjem.

Den første natten.

Ta ikke valpen med på soverommet, med mindre det er der den skal sove i fremtiden. Sov gjerne på en madrass sammen med valpen de første nettene.
Ha en jakke klar, for det kan hende at du må ut å lufte valpen i løpet av natten den første tiden. Har du fått med f.eks et teppe eller en leke fra oppdretter, så la valpen ha den hos seg den første tiden. Det gir valpen trygge og kjente lukter.
Har dere bestemt at valpen skal sove i bur om natten, så sov gjerne ved siden av buret de første dagene om valpen er urolig. Et tips er å holde valpen i litt aktivitet før dere skal legge dere, slik at valpen er trøtt og sliten til kvelden. Det er lurt og ta en liten lufte tur før den legges for natten. 
Hvis valpen begynner å pipe, så prøv å roe den med å evt holde hånden inntil buret, slik at den kjenner lukten av deg. En feil vi fort begår, er at så fort valpen lager litt lyd og kommer med noen protester, så tar vi den ut av buret. Da erfarer valpen at så fort jeg lager litt lyd, så får jeg komme ut. Neste gang du da prøver å putte valpen i buret, så vil den prøve enda hardere og holde på lenger, fordi den har erfart at slik atferd fører til at den får kommet ut fra buret. Så sørg for at valpen er stille når du tar den ut av buret ;O)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.12 | 13:59

Hei Wenche.
Ta kontakt med meg på telefon.
Du når meg på 45219249.

...
22.12 | 21:05

Hei
Vi ønsker oss veldig en Yorkshire terrier.
Har dere en valp, evt yngre hund ?
Fra før har vi en tibetansk spaniel på 10 år, en maine coon på 5 år( katt)

...
24.09 | 14:10

Hei Marianne.
Vi planlegger kull i nær fremtid.
Du må gjerne ringe meg for en nærmere prat.
Du når meg på 45 21 92 49

Mvh Nina Østli
Kennel Oxzar.

...
23.09 | 15:49

Hei!
Vi er veldig interessert i en hann valp. Har dere noen planlagte kull i nær fremtid?
Vennlig hilsen Marianne

...
Du liker denne siden