Forbered til valpen kommer hjem.

Legg forholdene til rette.

Det er lurt og bruke vente tiden til man kan hente hjem den lille valpen, til å legge forholdene til rette i hjemmet. Handle inn det utstyret som den lille kommer til å trenge. Halsbånd, kobbel, seng, mat, vannskål, som ikke bør være i palst, for det er fort gjort at valpen tygger på plasten og får det i seg. Eller at den blir veldig ripete i bunnen av plast skålen, som igjen gir god grobunn for bakterier. Når det gjelder bur anbefaler jeg bur i hel plast, de er enkle og gjøre rent og det er ikke fare for at hunden setter seg fast mellom evt sprinkler. Stoff bur har de lett for å tygge hull på, når det klør i valpe tennene. Klo tang, børste, noen leker og bæsje poser.
Det er lurt og valpe "sikre" huset med å sikkre for trapper, tette åpninger som valpen kan krype inn i. Fjerne løse ledninger som den kan tygge på i tillegg til planter som står slik til at valpen kan spise av de.
Valpene er veldig nyskjerrige og liker og utforske, så det gjelder og gjøre det så sikkert og trygt som mulig.

Nyeste kommentarer

22.06 | 10:26

Hei Anita.
Ta gjerne kontakt med meg på mail kenneloxzar@gmail.com eller ring meg på 45219249.

Mvh Nina Østli.

17.06 | 16:01

Hei vi ønsker oss en Yorkshire tispe. Vi har ei tispe på 7 år og Vi elsker rasen. Vi har gått blodspor, spesialsøk og har den med på ski. Håper du kan vurdere

14.03 | 21:45

Vil gjerne ha en guttevalp. Har hatt samme rase før og er godt vandt med hund og andre dyr.

20.10 | 15:50

Hei lurte på om dere har noen yourk terrier som trenger forvert? Mvh monica olsen.