Forbered til valpen kommer hjem.

Legg forholdene til rette.

Det er lurt og bruke vente tiden til man kan hente hjem den lille valpen, til å legge forholdene til rette i hjemmet. Handle inn det utstyret som den lille kommer til å trenge. Halsbånd, kobbel, seng, mat, vannskål, som ikke bør være i palst, for det er fort gjort at valpen tygger på plasten og får det i seg. Eller at den blir veldig ripete i bunnen av plast skålen, som igjen gir god grobunn for bakterier. Når det gjelder bur anbefaler jeg bur i hel plast, de er enkle og gjøre rent og det er ikke fare for at hunden setter seg fast mellom evt sprinkler. Stoff bur har de lett for å tygge hull på, når det klør i valpe tennene. Klo tang, børste, noen leker og bæsje poser.
Det er lurt og valpe "sikre" huset med å sikkre for trapper, tette åpninger som valpen kan krype inn i. Fjerne løse ledninger som den kan tygge på i tillegg til planter som står slik til at valpen kan spise av de.
Valpene er veldig nyskjerrige og liker og utforske, så det gjelder og gjøre det så sikkert og trygt som mulig.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.10 | 17:50

Hei lurte på om dere har noen yourk terrier som trenger forvert? Mvh monica olsen.

...
20.05 | 20:12

Utrolig fin hjemmeside 😊 Nydelige hunder❤️

...
15.08 | 17:56

Hei. Vi er et stabilt samboerpar midten av 50 årene som ønsker oss et nytt fam.medlem. Har hatt hunder før og savner det veldig. Planlegger dere nye kull snart?

...
21.05 | 20:12

Hei.
Jeg er veldig interessert i å høre om dere har valper til salgs nå.

...
Du liker denne siden